Over

Carlijn

Welkom…
…op Literalijn! Als jij net als ik van literatuur houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. Op mijn blog leg ik de focus op boeken van Nederlandse auteurs die ik heb gelezen. Ook vind je hier berichten over literatuurgerelateerd nieuws, verslagen van evenementen en bezoeken aan mooie/bijzondere boekhandels. Aangezien ik gék ben op lezen, vind je op mijn Literalijn-Instagramaccount daarnaast ook korte, bondige recensies van boeken van buitenlandse auteurs. Ik ben erg benieuwd naar jouw mening, dus aarzel niet om een reactie achter te laten.

Wie zit er achter Literalijn?
Dat ben ik: Carlijn. Zevenentwintig lentes jong, afgestudeerd aan de School voor Journalistiek en sinds kleins af aan een enorme boekenwurm. Bijkomend voordeel: ik werk inmiddels alweer zes jaar in één van de mooiste boekhandels van Nederland. Aan literatuur dus geen gebrek. Omdat ik van mening ben dat er meer geschreven én gesproken mag worden over de prachtige literatuur die uit ons land afkomstig is, heb ik besloten om deze blog te starten. Ik hoop dan ook van harte dat de content die ik post voor discussie zorgt.

Vragen en opmerkingen
Wil je iets vragen, heb je opmerkingen of tips? Dan kun je onder het kopje ‘Contact’ een contactformulier invullen. Ook de reacties onder de blogposts lees ik allemaal. Mocht u/je mij een persbericht of uitnodiging willen sturen of kennis laten maken met een boek – uiteraard afkomstig van Hollandse bodem – stuur dan een e-mail naar: literalijn@gmail.com

Advertenties